Over Jasmaakt

Mama, vrijeschool kleuterjuf & creatief

Als klein kleutertje maakte ik voor het eerst samen met mijn moeder een seizoenstafelfiguurtje. Daarna is deze hobby niet meer gestopt. Toen mijn eerste dochter werd geboren kreeg ik van twee vriendinnen een jaarring. Nadat hij een tijdje op de tafel had gestaan verdween hij in een kast om weg te stoffen. Toen ik zwanger was van de tweede kwam ik de jaarring weer tegen. Ik stofte hem af en besloot om een versiering te maken, passend bij haar geboorte kaartje. De eerste inlegger was geboren! Daarna maakte ik er ook een voor mijn oudste dochter. Ik plaatste een foto op instagram en toen kwam van het een het ander.

Inmiddels is de jaarring niet meer uit onze woonkamer en mijn kleuterklas weg te denken.

Mijn naam is Jascha, maar vrienden noemen mij Jas.  JasMaakt ook graag iets voor jou.

De materialen die ik gebruik.

Ik gebruik alleen 100% wolvilt en prikvilt wol.
De borduurgaren zijn van Venus. 
Naast vilt en wol gebruik ik ook veel kraaltjes.

De wolvilt die ik zelf verf is geverfd met natuurlijke planten en bloemen of voedingskleurstof. Ik beschrijf er altijd bij welke methode is gebruikt. Wil je meer weten over het verven van vilt? Lees dan hier mijn blog over wolvilt verven.

De kaarsje in de winkel zijn van pure bijenwas, koolzaad wax of van het merk arhens. Wil je meer weten over hoe ik zelf verjaardag kaarsjes en theelichtjes lees daar hier meer over.

Inpakken is een feestje.

Maar wel met oog voor de wereld om ons heen.
Natuurlijk wordt alles goed en zorgvuldig ingepakt maar wel met zo veel mogelijk gerecycled materiaal.

Mijn inpakpapier knip en beschilder ik zelf! ik gebruik hier voor papier van de zakken die gebruikt woorden bij mijn wekelijkse boodschappenlevering.

Het kan zijn dat jou pakketje in een doos van een andere winkel komt. 

Adinda

Het uitpakken was alleen al een feestje! wat een geweldig gezellige schilderingetjes op het papier! En toen ik de producten zag, zo mooi afgewerkt ook! Super dankjewel!

staat jou naam straks hier?

nog meer complimentjes

Gerald Gilbert

wawiee

Winkelwagen