Privacybeleid

Wie zijn wij:

JasMaakt, gevestigd aan Bilthoven, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:
https://jasmaakt.nl
Bilthoven
info@jasmaakt.nl.

Welke persoonlijke gegevens we verzamelen en waarom we die verzamelen.

JasMaakt verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder vind je een
overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:
– Voor- en achternaam
– Adresgegevens
– Telefoonnummer
– E-mailadres
– IP-adres
– Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch
– Locatiegegevens
– Gegevens over jouw activiteiten op onze website
– Gegevens over jouw surfgedrag over verschillende websites heen 
– Internetbrowser en apparaat type.

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken
Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van
ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten
van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij
zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@jasmaakt.nl, dan verwijderen
wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken
JasMaakt verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
– Het afhandelen van jouw betaling
– Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder
– Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
– Je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
– Je de mogelijkheid te bieden een account aan te maken
– Om goederen en diensten bij je af te leveren
– JasMaakt analyseert jouw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op jouw
voorkeuren.
– JasMaakt verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.
Geautomatiseerde besluitvorming

Reactie, media en contactformulieren en nieuwsbrief

Reactie: Als je een reacties achterlaten op de site, verzamelen we de

gegevens getoond in het reactieformulier, het IP-adres van de bezoeker en de
browser user agent om te helpen spam te detecteren.

Media: Als je een geregistreerde gebruiker bent en afbeeldingen naar
de site upload, moet je voorkomen dat je afbeeldingen uploadt met daarin EXIF
GPS locatie gegevens. Bezoekers van de site kunnen de afbeeldingen van de site
downloaden en de locatiegegevens inzien.

conactformulieren en nieuwsbrief 

Als je je hebt ingeschreven op onze nieuwsbrief of ben je lid van onze site (als je kan inloggen) of je hebt al eerder gekocht bij onze site, dan bestaat de kans dat je e-mails van ons krijgt.
We versturen enkel e-mails waarvoor je je hebt ingeschreven, of die betrekking hebben op diensten die we eerste hebben geleverd.
Om e-mails naar he te versturen, gebruiken we je naam en e-mailadres die je opgeeft. onze site registreerd ook het ip-adres dat je gebruikt toe je je aanmelden voor de service om misbruik van het systheem te voorkomen. 

De site kan e-mails versturen via MailPoet-verzendservice. Met deze service kunnen we het openen en klikken op onze e-mails volgen. We gebruiken deze informatie om de inhoud van onze nieuwsbrieven te verbeteren.
Geen identificeerbare informatie wordt buiten deze website bijgehouden behalve het e-mailadres. 

cookies

Deze site maakt gebruik van cookies.  Zie Cookiebeleid (EU) – JasMaakt 

Betalen.

We verzamelen informatie over je tijdens het afrekenproces in de winkel.

Wanneer je onze site bezoekt, verzamelen we de volgende gegevens:
– door jou bekeken producten: we gebruiken deze gegevens bijvoorbeeld om producten aan je te tonen die je recentelijk hebt bekeken.
– locatie,ip-adres en browsertype: we gebruiken deze gegevens om belastingtoeslagen en verzendkosten te berekenen.
– Verzendadres: we vragen je om deze gegevens in te vullenn, zodat we bijvoorbeeld de verzendkosten kunnen berekenen voordat je een bestelling plaatst en om de bestelling vervolgens naar je verzenden.

Met wie we jou gegevens delen en hoelang

JasMaakt verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting

JasMaakt bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld.
– gegevens van een contactformulier 6 maanden
– statestieken 1 jaar.
– personalia: 5 jaar. Ten behoeven van ons (vaste) klantenbestand.
– Adres: 5 jaar. Ten behoeven van ons (vaste) klantenbestand.
– Bankgegevens: 5 jaar. Ten behoeven van ons (vaste) klantenbestand.

Analytics

Deze website maakt gebruik van Google Analytics, een webanalyse-service die wordt aangeboden door Google Inc. (“Google”). Google Analytics maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op Uw computer worden geplaatst) om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. De door het cookie gegenereerde informatie over Uw gebruik van de website (met inbegrip van Uw IP-adres) wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe u de website gebruikt, rapporten over de website-activiteit op te stellen voor website-exploitanten en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik.

Google mag deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Google zal Uw IP-adres niet combineren met andere gegevens waarover Google beschikt. U kunt het gebruik van cookies weigeren door in Uw browser de daarvoor ge�igende instellingen te kiezen. Wij wijzen u er echter op dat u in dat geval wellicht niet alle mogelijkheden van deze website kunt benutten.

Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het verwerken van de informatie door Google op de wijze en voor de doeleinden zoals hiervoor omschreven.

Welke rechten je hebt over je gegevens. gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Als je een account hebt op deze site of je hebt reacties achter gelaten, kan je verzoeken om een exportbestand van je persoonlijke gegevens die we van je hebben, inclusief alle gegevens die je ons opgegeven hebt. Je kan ook verzoeken dat we alle persoonlijke gegevens die we van je hebben wissen. Dit bevat geen gegevens die we verplicht moeten bewaren in verband met administratieve, wettelijke of beveiligingsdoeleinden.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Dit kun je zelf doen via de persoonlijke instellingen van jouw account.
Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw
persoonsgegevens door ons bedrijf en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de
persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. Wil je gebruik maken
van je recht op bezwaar en/of recht op gegevensoverdraagbaarheid of heb je andere vragen/opmerkingen over de gegevensverwerking, stuur dan een
gespecificeerd verzoek naar info@jasmaakt.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je
identiteitsbewijs bij het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort),
paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. JasMaakt zal zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen vier
weken, op jouw verzoek reageren. JasMaakt wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de
Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe we jou gegevens beschermen en welke datalek procedures we geimplementeerd hebben.

wij gebruiken Akismet.

We verzamelen informatie over bezoekers die reageren op websites die onze Akismet anti-spam service gebruiken. De informatie die we verzamelen hangt af van hoe de gebruiker Akismet heeft ingesteld voor de site, maar normaliter zit hier het IP adres van de reageerder, user agent, referrer en website URL (met ook andere informatie zoals naam, gebruikersnaam, e-mail adres en deze reactie zelf) bij.

JasMaakt neem de bescherming van jou gegevens serieus en neemt passende maatregelen. Als jij het idee hebt dat houw gegevens toch niet goed beveiligd zijn meen dan contact op met info@Jasmaakt.nl

Wij nemen de volgende maatregelen:
– beveiligingsoftwar zoals een virusscanner en firewall.
-ssl: wij versturen jou gegevens via een beveiligde internetverbinding. Kun je zien aan de adresbalk: https. En het hangslotje inde adresbalk.

close

Hallo!👋
Leuk om je hier te ontmoeten.

Meld je aan om af en toe mijn nieuwsbrief te ontvangen en blijf op de hoogte!

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.

Winkelwagen